Arkivet

ølbrygning med hjemmebrygget øl

Jeg er lige startet på et nyt arbejde, og når man starter et nyt sted, så plejer man altid at fortælle lidt omkring sig selv, og i den forbindelse så kom jeg til at fortælle, at jeg brygger min egen øl. Det synes folk altid er meget interessant, for folk vil rigtig gerne smage noget nyt. Jeg tilbyd derfor også , at lave en lille ølsmagning med øl jeg selv havde lavet, for på den måde kunne de alle sammen få lov til at smage på en gang. Jeg måtte derfor ind og bestille råvarer til ølbrygning.

2 måneder efter, der skulle vi have et arrangement, hvor vi så alle sammen skulle hjem i min garage for at smage øl øl. Jeg var meget spændt, for en ting er jo at jeg selv synes det smager godt, men hvordan ville mine nye kollegaer tage imod min øl. Jeg stod klar med 6 forskellige øl som vi skulle smage. Vi startede med de lettere øltyper, og sluttede af med de lidt mørkere og tung øltyper. Der skete hvad der normalvis sker når man smager på øl, stemningen bliver bedre jo flere smagsprøver man kommer igennem. Det var mega hyggeligt, og vi var sammen på en helt anden måde end vi plejede at være. 

Dagen efter ude på arbejde, der var der mange der kom hen til mig og de ville også gerne høre hvordan de kunne komme i gang med ølbrygning. Jeg har derfor lovet dem der har lyst, at vi laver et nyt arrangement, men i stedet for at smage på øl denne gang, så brygger vi øl, og det bliver til vores julefrokost. Jeg er spændt på det, men tirsdag i næste uge, der kommer 5 fra min afdeling, så vi ska vi hygge os. Det kan da godt være vi lige skal have en smagsprøve på noget øl jeg har lavet tidligere, så det skal nok igen bliver en rigtig hyggelig dag.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *